Asociația pentru Dezvoltare Activă

Asociatia pentru Dezvoltare Activa ADA s-a infiintat in aprilie 2012 si urmareste initierea, promovarea si implementarea unor masuri de dezvoltare activa si durabila a calitatii vietii pentru consolidarea unei societati responsabile si active sub aspect cultural, educational, social si ecologic. Pana in prezent am implementat mai multe proiecte finantate prin Tineret in Actiune, Erasmus+, ESC si alte linii de finantare, dar si diverse activitati si proiecte locale, nationale si internationale, ADA fiind considerata de catre comunitatea bacauana si nu numai drept una dintre cele mai active organizati.

La ADA credem cu tarie ca tinerii sunt prezentul, iar dezvoltarea si implicarea lor trebuie sa devina o prioritate pe agenda publica. De asemenea, credem ca tinerii pot schimba lumea daca sunt lasati si sprijiniti sa faca asta. De aceea, toate proiectele noastre au in centrul lor tinerii si indiferent de temele si subiectele abordate, prin proiectele noastre am urmarit sa imputernicim tinerii si sa ii echipam cu competentele si instrumentele necesare pentru a participa in viata comunitatii. De asemenea, ne-am asumat sa ii sprijinim in mod special pe acei tineri a caror participare in comunitate este mai dificila din cauza oportunitatilor reduse cu care se confrunta.

Website:
dezvoltareactiva.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular