Asociatia pentru copii si batrani ,,Sfantul Hristofor"

Scopul asociaței pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, este de-a ajuta necondiționat pe copiii și bătrânii instituționalizați din cadrul DGASPC, Sectoarele 1-6 București, plus persoanele nevoiașe din București și Ilfov, aflate în evidența asociației.
Fondurile colectate prin mecanismul 2% ne ajută să continuăm programul formativ ”Educăm prin dăruire”, pentru îmbunătățirea educației comportamentale a copiilor și tinerilor instituționalizați; pentru organizarea de excursii, tabere de vară, acțiuni sociale de Paști si Craciun; pentru persoanele nevoiașe cu venituri reduse, aflate în evidența asociației, prin cumpărarea și oferirea, gratuit, de produse food și non-food.

NOU! De anul acesta se poate face redirecţionarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani, conform Ordin de ministru nr. 147/2020. Poţi descărca de aici: link http://bit.ly/SfHristoforRedirectionare2ani, e completat deja cu datele asociației pentru impozitul din 2019 şi cel din 2020. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Apcsb Sf Hristofor.

Unde puteți depune/ trimite formularele 230?
Puteți depune direct la Anaf unde aveți domiciliu fiscal din buletin, sau să trimiteți la punctul de lucru, prin poștă cu confirmare de primire sau la adresa Str. Boja, nr. 73, sector 6, București, nu mai târziu de 27 FEBRUARIE 2020.

Pentru detalii sau alte nelămuriri sunați la 0743866859, sau scrieți la adresa de email: asociatia.hristofor.buc@gmail.com

Website:
www.sf-hristofor.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular