Asociația pentru copii și bătrâni ,,Sfântul Hristofor"

Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor a fost înființată la data de 9 mai 2015, în București, în urma mai multor acțiuni social-filantropice și cultural-religioase desfășurate la centrele de plasament din Rm. Vâlcea și după 9 mai 2015 în București.
Scopul asociaței este acela de ajuta necondiționat pe semenii nevoiași, de a-i mângâia pe cei aflați în suferințe, pe scurt, de a purta de grijă celor care au nevoie de noi.
Asociația își îndreaptă grija către următoarele două categorii sociale de beneficiari: copiii și bătrânii instituționalizați din cadrul DGASPC, Sectoarele 1-6 București, plus persoanele nevoiașe din București și Ilfov, aflate în evidența asociației.
Proiectele constau în: excursii religioase, tabere creștine la munte, spectacole caritabile, acțiuni sociale de Paști si Craciun pentru copiii si batranii din cadrul DGASPC Sectoarele 1-6 București. Derularea programului formativ ”Educăm prin dăruire”, care are ca scop formarea comportamentului moral-civic și religios în rândul copiilor și tinerilor instituționalizați.
Pentru persoanele nevoiașe cu venituri reduse, aflate în evidența asociației, proiectele sociale constau în: organizarea de campanii umanitare lunare sau trimestriale, cumpărarea și oferirea gratuită de produse food și non-food, acordarea de plăți gratuite întreținere sau chirii, oferirea de lemne în vederea încălzirii locuinței pe anotimpul rece etc.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular