Asociatia pentru copii si batrani Sfantul Hristofor

Asociația a fost înființată la data de 9 mai 2015 în București, în urma mai multor acțiuni social-filantropice, educative, culturale, spirituale, care au fost desfășurate la centrele de plasament din Rm. Vâlcea și din București.

Viziunea Apcsb Sf. Hristofor este o lume mai deschisă pentru copiii, bătrânii și persoanele nevoiașe, care au nevoie de o viață mai bună și mai umană.

Misiunea Apcsb Sf. Hristofor este de a oferi ajutorul copiilor, bătrânilor și persoanelor nevoiașe pentru realizarea schimbărilor imediate și de durată în viața acestora.


- Cu sprijinul vostru am ajutat 4.799 de beneficiari (copii, bătrâni și cazuri sociale);
- Cu sprijinul vostru am cheltuit pentru beneficiari suma de 386, 585 de lei;
- Am organizat 53 de acțiuni educative și umanitare.

Vă mulțumim mult pentru încredere și susținere!

Website:
www.sf-hristofor.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular