Asociatia pentru copii si batrani ,,Sfantul Hristofor"

Scopul și misiunea Asociaței pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, este de-a ajuta necondiționat pe copiii și bătrânii instituționalizați din cadrul DGASPC-urilor, Sectoarele 1-6 București și sprijinirea persoanelor nevoiașe din București și Ilfov, aflate în evidența asociației.

Fondurile colectate prin mecanismul 3.5%, ne va ajuta să continuăm proiectele și programele Asociației:
Acestea sunt:
a) Campanii umanitare;
b) Acțiunile sociale la copiii și bătrânii instituționalizați;
c) Programul educativ-formativ „Educăm prin dăruire”;
d) Spectacole caritabile;
e) Organizarea de tabere și excursii gratuite pentru copiii și tinerii instituționalizați;
d) Programul social „Masa caldă la bunici” care se adresează persoanelor vârstnicilor din București cu pensii mici.

Formularul 230 îți oferă posibilitatea de a susține recurent cauza Asociației pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor în care crezi și care se bazează pe ajutorul comunității. Asociația are nevoie de tine acum, ca să își poată continua activitatea de ajutorare necondiționată a celor nevoiași!

Mulțumim din suflet pentru susținere!

Website:
www.sf-hristofor.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular