Asociatia pentru copii si batrani ,,Sfantul Hristofor"

Scopul și misiunea Asociaței pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, înființate la data de 9 mai 2015, este de-a ajuta necondiționat pe copiii și bătrânii instituționalizați din cadrul DGASPC, Sectoarele 1-6 București, plus persoanele nevoiașe din București și Ilfov, aflate în evidența asociației.
Fondurile colectate prin mecanismul până la 3.5%, ne va ajuta să continuăm programul formativ ”Educăm prin dăruire”, cu scopul îmbunătățirii educației comportamentale a copiilor și a tinerilor instituționalizați și a pregătirii lor pentru viață; ne va ajuta să organizăm excursii gratuite, tabere de vară gratuite, acțiuni sociale de Mărțișor, Paști si Craciun; suținerea materială a persoanelor nevoiașe cu venituri zero sau reduse, care se află în evidența asociației, prin cumpărarea și oferirea gratuit de produse food și non-food.
E dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea formularul 230 de a susține recurent cauza Asociației pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor în care crezi și care se bazează pe ajutorul comunității. Asociația are nevoie de tine acum ca să își poată continua activitatea de ajutorare necondiționată a celor nevoiași.
🔹Cu sprijinul tău am ajutat 1.552 de beneficiari.
🔹Cu sprijinul tău am cheltuit pentru beneficiari suma de 95.287 lei.
Vă mulțumim din suflet pentru susținere!

Website:
www.sf-hristofor.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular