Asociatia pentru copii si batrani ,,Sfantul Hristofor"

Scopul și misiunea Asociaței pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, înființate la data de 9 mai 2015, este de-a ajuta necondiționat pe copiii și bătrânii instituționalizați din cadrul DGASPC, Sectoarele 1-6 București, plus persoanele nevoiașe din București și Ilfov, aflate în evidența asociației.
Fondurile colectate prin mecanismul până la 3.5%, ne va ajuta să continuăm programul formativ ”Educăm prin dăruire”, cu scopul îmbunătățirii educației comportamentale a copiilor și a tinerilor instituționalizați și a pregătirii lor pentru viață; ne va ajuta să organizăm excursii gratuite, tabere de vară gratuite, acțiuni sociale de Mărțișor, Paști si Craciun; suținerea materială a persoanelor nevoiașe cu venituri zero sau reduse, care se află în evidența asociației, prin cumpărarea și oferirea gratuit de produse food și non-food.
E dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea formularul 230 de a susține recurent cauza Asociației pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor în care crezi și care se bazează pe ajutorul comunității. Asociația are nevoie de tine acum ca să își poată continua activitatea de ajutorare necondiționată a celor nevoiași.
🔹Cu sprijinul tău am ajutat 2.738 de beneficiari.
🔹Cu sprijinul tău am cheltuit pentru beneficiari suma de 195.684 lei.
Vă mulțumim din suflet pentru susținere!

Website:
www.sf-hristofor.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular