Asociaţia pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România "Horia Moţoi"

Asociaţia pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România "Horia Moţoi" a fost infiintata in 2004.
La acea dată, în ţară, nu exista ideea posibilităţii recuperării copiilor cu această dizabilitate şi nici un loc care să ofere terapie cu acest scop.
Misiunea organizatiei noastre este sa:
- readuca la o viata normala cat mai multi copii diagnosticati cu autism
- usureze viata parintilor cu copii cu autism si sa le dea o speranta reala
- formeze cat mai multi specialisti in interventia comportamentala bazata pe principiile A.B.A. (Applied Behavior Analysis/ Analiza comportamentala Aplicata)
- includa in programul de interventie comportamentala bazata pe principiile A.B.A., cat mai multi copii diagnosticati cu TSA (Tulburari de Spectru Autist)
- atraga atentia publicului si autoritatilor statului asupra autismului
- faca cunoscuta publicului larg interventia comportamentala bazata pe principiile ABA este o stiinta aplicata, dedicata intelegerii si imbunatatirii comportamentului uman.
In Centrul Horia Motoi, in aplicarea terapiei ABA (Applied Behavior Analysis) interventiile presupun cercetarea stiintifica, evaluarea fiecarui copil si stabilirea obiectivelor specifice, descrierea functiei comportamentelor si monitorizarea continua a lui
Copiii cu autism fac parte din viitorul nostru, iar pentru o zi de mâine mai bună, avem nevoie de implicare astăzi !
„ Fiecare copil pe care îl instruim este un om pe care îl caștigăm” (Victor Hugo)

Website:
www.centrul-horiamotoi.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular