Asociatia pentru adaptare la viata MAGICLAND

Organizarea si desfasurarea de activitati specifice, menite sa duca la eliminarea sau diminuarea fenomenului de izolare sociala a persoanelor cu nevoi speciale.
Principalul obiectiv al asociatiei noastre este maximizarea potentialului copiilor, adolescentilor si tinerilor cu nevoi speciale si minimizarea efectelor cauzate de dizabilitate. Programele noastre se adreseaza tuturor, indiferent de abilitati, oferind programe de: kinetoterapie, terapie ocupationala, ergo terapie, logopedie, stimulare oral-motrica melo si art terapie, stimulare cognitiva, socializare si grupuri de dezvoltare personala. Terapiile noastre personalizate si individualizate ii pot ajuta pe cei cu dizabilitati sa dobandeasca o mai mare incredere in sine prin imbunatatirea mobilitatii, coordonarii, cognitiei, atentiei, comunicarii, dezvoltarii socio-emotionale si procesarii senzoriale.

Website:
asociatia.magicland.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular