Asociatia Pedia Pentru Sprijinirea Copiilor Cu Deficiente Neuropsihomotorii

Membrii Asociatiei doresc sa contribuie la sprijinirea copiilor cu deficiente neuropsihomotorii din Romania, prin actiuni de impact in randul copiilor, precum si prin efectuarea operatiunilor de colectare de fonduri care sa fie puse la dispozitia asociatiei in vederea mijlocirii accesului copiilor cu dizabilitati la tratamente specifice si necesare refacerii starii de sanatate.
Incurajati de cei din jur si de toate provocarile de care se lovesc parintii cu “copii speciali”, s-a luat decizia infiintarii asociatiei din dorinta de a sprijini cat mai multi copii sa-si urmeze planul de recuperare de care au atata nevoie.
In vederea realizarii scopurilor si obiectivelor, asociatia va derula:
- sustinerea unor programe de kinetoterapie, stimulare cognitiva, terapie ocupationala si logopedie;
- sustinerea activitatilor de evaluare a dezvoltarii psihomotorii a copiilor cu dizabilitati si stabilirea unui plan individualizat de interventie;
- oferirea de servicii de interventie timpurie, organizarea de grupuri de suport pentru parintii copiilor cu dizabilitati si consilierea lor;
- sustinerea achizitionarii de: dispositive de mers, orteze si orice aparatura necesara recuperarii medicale.

SUNTEM MICI DAR SPERAM SA FACEM FAPTE MARI !!!

Website:
www.asociatiapedia.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular