Asociatia Parcul Natural Vacaresti

Asociația Parcul Natural Văcărești a realizat demersurile pentru protejarea ”bălții” Văcărești, care a devenit arie naturală protejată - parc natural - prin HG 349/2016; în 2017 a devenit administratorul parcului, conform contractului semnat cu Ministerul Mediului pe o perioadă de 10 ani. Misiunea asociației este: conservarea speciilor de floră și faună pentru care zona a fost declarată parc natural, promovarea educației pentru natură și încurajarea turismului responsabil prin apropierea de natura salbatică din mijlocul orașului. Organizăm tururi ghidate gratuite pentru școli, studiem natura din parc pentru a stabili cele mai bune măsuri de conservare, instalăm și menținem infrastructura de vizitare a parcului (trasee tematice, piste de bicicletă, foișoare de observare a peisajului și a faunei acvatice), încurajăm activitățile sportive în aer liber.

Website:
www.parcnaturalvacaresti.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular