Asociatia Parcul Natural Vacaresti

🌳 Suntem echipa de oameni care au inițiat și întreținut demersul necesar declarării zonei Văcăreștiului, arie naturală protejată.Mai exact, parc natural urban. Primul de acest fel din România și singurul, dar nu pentru mult timp. Pentru că declararea Parcului Natural Văcărești a avut o puternică valență simbolică pentru conservaționiști și grupurile de inițiativă din țară, astfel că asistăm la o adevărată mișcare de conservare și promovare a biodiversității în spațiul urban.🤓 Activitatea echipei noastre are ca principal pilon educația pentru mediu a oamenilor de toate vârstele și privește în mod deosebit copiii și tinerii.🐢 Apoi, după ce ne asigurăm că tinerele generații s-au împrietenit cu țestoasele și cu șerpii, iar frica și miturile au dispărut, ne preocupăm de managementul biodiversității și amenajarea și întreținerea infrastructurii de vizitare a parcului.Vezi ce mai facem pe pagina web, pe cea de #facebook, #instagram si canalul de #YouTube. Ne găsești chiar și pe platformele de #podcast, cu discuții despre .. natură, normal.A, și bineînțeles, te așteptăm în parc!P.S. descarcă #aplicația de vizitare a aprcului din App Store sau Magazin Play. 📲

Website:
parcnaturalvacaresti.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular