ASOCIATIA PAIDEIA ROYAL RANGERS 9 BAIA MARE

Royal Rangers este o lucrare creștină, interconfesională, de cercetași cu o viziune și metodologie foarte bine conturata. Scopul Asociației Paideia ROYAL RANGERS 9 Baia Mare este de a contribui la dezvoltarea copiilor și tinerilor, cu ajutorul unui sistem de valori biblice în vederea împlinirii lor fizice, psihice, sociale, spirituale, pentru a deveni cetățeni responsabili ai comunităților locale, naționale și internaționale,De asemenea urmărim orientarea educației spre dezvoltarea abilităților copiilor și tinerilor de a înțelege și de a relaționa cu lumea și viața, de a-și conștientiza și urma talentele și înclinațiile creative, sprijinirea și sfătuirea acestora în a-și asuma un rol activ în propriul lor proces educațional, astfel încât să dobândească șansa de a trăi o viață împlinită și de a deveni cetățeni activi și implicați social.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular