Asociatia Outventure

Asociația promovează educația outdoor, prin oportunități de a cunoaște, experimenta și explora natura, pentru copii și tineri cu vârste cuprinse intre 10 și 30 de ani.

Outventure are ca scop livrarea de ateliere de lucru, tabere și traininguri outdoor, precum și dezvoltarea infrastructurii sportive din județul Iași.

Proiecte implementate:
- Dezvoltarea abilităților pentru o viață independentă prin activități outdoor de cunoaștere și dezvoltare personală pentru tineri din centrele de servicii sociale - 130 de tineri din centre de servicii sociale din județul Iași au participat în 12 tabere de câte 3 zile în perioada august-ianuarie 2022.

- Slackline is Slick - comunitate de Slackline cu peste 30 de membri activi ce au fost implicați în organizarea a două ediții ale Festivalului de Slackline. În perioada 2014-2016 peste 1500 de persoane au încercat liniile de slack, fie în cadrul evenimentelor de genul StreetDelivery, Festivalul Internațional al Educației sau în cadrul atelierelor private.

- Streetball Arena - amenajarea unui teren de baschet 3 la 3 cu access gratuit în zona Alexandru cel Bun. Terenul de 280mp a fost reasfaltat, au fost montate panouri profesioniste antivandalism și a fost marcat de către voluntarii Outventure

Website:
outventure.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular