Asociația Organizația Tinerilor Dorneni


Înființată la data de 31.12.2019, Organizația Tinerilor Dorneni are scopul de a reprezenta interesele comune ale tinerilor din Bazinul Dornelor şi de a stimula participarea acestora la actul educaţional și la viaţa socială, economică şi culturală.
Obiective
Organizația Tinerilor Dorneni își asumă următoarele obiective:
 reprezentarea tuturor tinerilor din Bazinul Dornelor;
 promovarea şi apărarea demnităţii şi intereselor tinerilor din Bazinul Dornelor, dezvoltarea autonomiei şi autodeterminării comunității;
 identificarea, prin consultări, a problemelor specifice ale tinerilor din Bazinul Dornelor şi implicarea în soluţionarea lor;
 inițierea și sprijinirea de activități culturale, economice, sportive, de divertisment și sociale pentru tineri;
 elaborarea şi implementarea de proiecte/programe specifice de inserţie şi reinserţie socială;
 dezvoltarea, susţinerea, promovarea de centre de tineret, informare, consultanţă și cercetare;
 dezvoltarea economică durabilă, protecţia mediului, sănătăţii şi protecţia socială;
 derularea de programe/proiecte pentru protecţia mediului şi dezvoltarea agroturismului și
ecoturismului;
 dezvoltarea voluntariatului.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular