Asociatia Nationala de Terapii Holistice si Metafizice

Asociatia Nationala de Terapii Holistice si Metafizice are ca scop propus: desfasurarea de activitati sociale si culturale in vederea sprijinirii, reprezentarii si promovarii Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata, a Terapiilor Holistice si Metafizice, dar si evidenta practicantilor atestati (personae fizice si juridice) din sectorul Terapiilor Holistice si Metafizice, precum si promovarea colaborarii si comunicarii cu sectorul de medicina alopata, cooperarea cu specialistii Ministerului Sanatatii si ai Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor varstnice, pe baza sinergiei de competente; de a armoniza activitatea organismelor si organizatiilor care actioneaza in Romania in domeniul Terapiilor Holistice si Metafizice si de a le reprezenta in raport cu autoritatile romane si internationale. Dezvoltarea facultatilor mentale ale persoanelor prin schimbarea modului de gandire, educarea si formarea unui nou Stil de Viata Sanatos al oamenilor.

Website:
holistic-international.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular