Asociația Muzeon

Suntem un ONG înființat cu scopul de a conserva și promova patrimoniul cultural evreiesc.Până acum am construit un muzeu inovator care spune povestea comunității de evrei din Cluj și am organizat evenimente culturale, proiecții de filme.Muzeon este un muzeu inovator și interactiv, inspirat de conceptul de storytelling. Muzeon nu este un muzeu tradițional, ci un spațiu dedicat explorării unor povești personale și reale, mai mult decât exponatelor. Principalul exponat la Muzeon sunt poveștile, iar obiectele expuse servesc mai degrabă ca suport vizual.În timpul vizitei la muzeu, poți alege să asculți povestea personală a unuia din trei oameni diferiți - Iulia, Paul și David - care au trăit în secolul anterior, ca și cum ar fi acolo lângă tine, însoțindu-te pe parcursul experienței. Este un singur muzeu care oferă trei experiențe distincte.

Website:
www.muzeon.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular