Asociatia Monumentum

Asociația MONUMENTUM este o asociație nonguvernamentală care implementează proiectul „Ambulanța pentru Monumente".
Proiectul Ambulanța pentru Monumente a fost lansat în 2016 cu scopul de a salva sutele de obiective de patrimoniu aflate în stare avansată de degradare sau de precolaps din România printr-o rețea de organizații existente sau nou create din domeniul patrimoniului.
Aceste intervenții de urgență au loc cu ajutorul experților, al voluntarilor și al meșterilor cu susținerea comunităților și autorităților locale. Fiecare regiune deține un “kit de intervenție”- o autoutilitară echipată cu unelte, echipamente și materiale de construcție.
Până în momentul de față am salvat 85 de monumente istorice cu ajutorul a peste 1000 de voluntari. Alatură-te si tu demersului nostru pentru a salva trecutul comun.

Website:
ambulanta-pentru-monumente.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular