Asociatia Culturala Moldavia

Misiunea Asociatiei Culturale Moldavia este aceea de a crea o punte de legatura intre artisti, cultura si public. Suntem o asociatie culturala care sustine atat formarea tinerilor artisti, cat si formarea de lideri, coordonatori de voluntari pregatiti sa managerieze un proiect artistic si cultural de anvergura, incepand ca voluntari alaturi de noi.

Viziunea: Asociatia isi propune sa devina partenerul preferat al tinerilor si entitatilor ce au ca scop dezvoltarea mediului artistic si cultural.

Numeroasele dinstinctii din lumea artistic-culturala si a voluntariatului ne dovedesc ca ceea ce facem are impact... acum e randul tau sa vii alaturi de noi, prin redirectionarea celor 3.5%.

Spre ce vor merge banii? Ca in fiecare an, merg spre actiunea noastra caritabila de Craciun - ,,Fericirea din cutia de pantofi'', prin care copii din medii defavorizate primesc cadouri chiar de la Mosu' - asa a fost la ultima editie (copy-paste la link in bara de cautare):
https://www.youtube.com/watch?v=-QEcOWbVOp8

Website:
www.facebook.com/asociatiamoldavia

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular