Asociatia Misionara a Adventistilor de ziua a Saptea Miscarea de Reformatiune

Asociație religioasă creștină care promovează standardele morale și trăirea în părtășie și bună înțelegere atât a ființelor umane, cât și în ceea ce privește natura și animalele din jur, dar mai ales încrederea și dependența de Creatorul nostru. Promovează un stil de viață vegan, cât mai natural și echilibrat și respectul față de cultura și ființa umană așa cum este ea. De asemenea, promovează împărțirea timpului în funcție de nevoile de bază ale corpului, astfel încât omul să se poată bucura de timp de muncă, recreere, dar și de odihna zilnică și săptămânală în ziua pusă deoparte de Însuși Dumnezeu: Sabatul zilei a Șaptea (Sâmbăta).

Website:
smiazs.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular