Asociatia Mioritics

Festivalul de Film și Istorii | Centrul Schubz | Cinematograful Amza Pellea
Toate aceste proiecte de suflet au nevoie de sprijinul tău pentru a putea merge mai departe.

An de an aducem oameni de toate vârstele și din toate mediile mai aproape de filme bune, dezbateri relevante, experiențe în natură și momente artistice speciale. Susținem mediul artistic și credem că doar prin cultură și educație de calitate ne putem dezvolta ca societate.
Dacă ai fost la Festivalul de Film și Istorii Râșnov și ți-a plăcut, ți-ai dori să vii sau pur și simplu îți dorești să susții evenimentele culturale de calitate, poți dona 3,5% din impozitul pe venit către FFIR și cinematograful Amza Pellea! (www.ffir.ro, www.cinemaamzapellea.ro)

Dacă îți pasă cât de sănătos se dezvoltă tânăra generație, ajută copiii să se reconecteze cu natura! poți dona 3,5% din impozitul pe venit către Centrul Schubz (www.schubz.ro).

Website:
www.mioritics.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular