Asociatia Memoria Culturii

Înființată în mai 2015, ASOCIAȚIA MEMORIA CULTURII îşi concentrează activitatea asupra temelor ce au o relevanţă contemporană asupra culturii şi societăţii civile: activităţi axate pe identificarea și promovarea patrimoniului cultural naţional, organizarea şi desfăşurarea de activităţi, proiecte și programe de conservare și transmitere a valorilor cultural-artistice şi de educaţie permanentă.

Obiectivele Asociaţiei sunt cercetarea, aprofundarea și promovarea valorilor culturale manifestate în câmpul artelor, îmbunătățirea climatului de multiculturalitate, stimularea cooperării internaţionale în domeniul culturii; crearea de legături între mediul economic şi mediul cultural, prin desfăşurarea de proiecte comune; derularea de finanţări ale proiectelor culturale.

Aceste proiecte acoperă varii domenii de manifestare: susținerea artiștilor, scriitorilor, muzicienilor în debutul operei, editarea de carte, e-book, audiobook, CD/DVD, organizare de evenimente culturale, concerte, spectacole, expoziții, participări la Târguri de artă, Târguri de carte, lecturi publice, educație artistică și formare profesională în domeniul cultural.

Website:
www.brumar.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular