Asociația Mâini Întinse

Asociaţia „Mâini Întinse” este înfiinţată în confromitate cu O.G. 26/2000 având ca scop: ajutorarea persoanelor aflate în dificultate, a minorilor abandonaţi, asistenţa persoanelor din stradă, asistenţa persoanelor defavorizate – dezavantajate, reintegrare şcolară şi social, asistenţa persoanelor cu handicap, ajutorarea familiilor sărace şi cu mulţi copii, planning familial, asistenţa persoanelor vârstnice, finanţarea şi sprijinirea construirii de centre de plasament, cantine pentru săraci, finanţarea şi construirea de centre de zi pentru derularea de proiecte cu caracter social, moral, cultural-educativ, sportiv şi recreativ, prevenirea abandonolui şcolar şi sprijinirea copiilor şi tinerilor în vederea completării studiilor.
Avem ca scop dezvoltarea serviciilor sociale cu caracter primar, asigurarea de servicii pentru victimele violenţei domestice, aplicarea unor masuri antisaracie si pentru prevenirea marginalizarii in conformitate cu prevederile legale existente, elaborarea de strategii de protectia minorilor in vederea prevenirii separarii acestora de familie si a prevenirii abandonului scolar

Website:
www.maini-intinse.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular