Asociatia MAGICAMP

Asociația MAGIC înseamnă o comunitate de oameni buni - voluntari, parteneri, donatori și suținători care, din 2014, oferă sprijin emoțional și material copiilor bolnavi de cancer și familiilor lor. Din 2019, ajutăm și copii cu alte afecțiuni grave prin proiectul MagicHELP.La MagiCAMP organizăm tabere de vară și alte evenimente pentru copii. Cu MagicBOX trimitem pachete lunare pentru familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă. În MagicHOME oferim cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament în București, Cluj, Iași, Timișoara, Chișinău și Viena. Prin aplicația MagicHELP facilităm accesul la reducerile și gratuitățile a peste 400 de companii tuturor familiilor cu afecțiuni grave. Cu MagicTICKET oferim vacanțe pentru familii care trec prin momente dificile. Construim case cu MagicROOFS pentru familiile afectate de un diagnostic oncologic și cu situație materială dificilă. Oferim sprijin psihologic și terapeutic copiilor diagnosticați cu boli grave, părinților și fraților acestora prin Centrul de Consiliere și Sprijin Magic. Sprjinim financiar educația copiilor și tinerilor cu afecțiuni grave prin bursele educaționale MagicEDU. Vizităm familiile beneficiare din toată țara pentru a le înțelege mai bine nevoile și pentru a le duce cadouri copiilor cu MagiCARAVAN.

Website:
www.asociatiamagic.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular