Asociatia lumea voluntarilor

VOLUNTEER TM este cea mai mare comunitate de voluntari din Timișoara, gestionată de echipa de organizări evenimente - Check-OUTeam.Îți dorești să faci voluntariat și nu te regăsești în nicio organizație sau ligă? Nu-ți face griji, tocmai ai descoperit "Volunteer TM", o comunitate deschisă pentru tineri voluntari care își doresc să se implice în diferite evenimente atât din Timisoara, cât și din restul țării.Poți ajunge de la bodyguard, la "fluxer", pe Cleaning, Logistics sau Decoration, până la persoana "aia care le pune tuturor brățări la intrare" sau oferă informații la Info Point și chiar să stai de vorbă cu diferiti artisti din postura de Angel. Acestea sunt doar câteva exemple de departamente în care te poți implica din postura de voluntar.Stai alături de noi și te vei simți ca acasă. Alături de noi vei face parte dintr-o comunitate."Volunteering is FUN" .. and YOU will know it soon"

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular