Asociatia Lumea Irinei

Copiii cu tulburari pervazive de dezvoltare, tulburari de limbaj si orice alte tulburari de dezvoltare, au nevoie de terapii speciale care ii ajuta sa invete lucruri simple: jocul simbolic, exprimarea verbala si non verbala, sa fie prezent si atent la orice actiune sau joc. La aceste terapii copiii trebuie sa participe zilnic si nu se termina intr-un termen scurt, dureaza multi ani pentru a avea rezultate. Uneori trebuie combinate terapii de recuperare fizica (kinetoterapie, Vojta, Bobath, etc.) cu terapii de recuperare cognitiva (terapie comportamnetala aplicat, ocupationala, logopedie). Integrarea sociala, scolara si familiala a acestor copii este o alta problema. Drumul pe care il are de parcurs un copil cu tulburare de dezvoltare este lung si greu atat psihic cat si financiar. Fiecare mic pas in recuperarea acestor copii este o victorie uriasa pentru fiecare dintre ei. Acesti copii au nevoie de ajutorul nostru!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular