Asociatia LUCA&MARIO

Luca si Mario au 17 ani si pana la varsta asta, au trecut prin mult prea multe internari, au vazut multi doctori si prea multe sali de operatie.Motivul: Tetrapareza Spastica - este forma de paralizie cerebrala in care sunt afectate toate membrele în mod egal, sau, cum e in cazul baietilor, membrele superioare mai putin, iar cele inferioare, suficient de mult incat sa se deplaseze intr-un scaun rulant.Banii stransi sunt folositi pentru: interventii chirurgicale, dispozitive medicale , orteze(maini, picioare, sold), kinetoterapie, masaj, innot, logopedie, hipoterapie... Si tot ceea ce tine de recuperare.Vorbele: "E mai bine, sunt progrese, continuati!" ne fac sa zambim si sa nu ne oprim!"- Vreau sa merg pe picioare" - spun ei inainte de a sufla in lumanari...."- Vreau sa ii iau de mana si sa le arat lumea" - spun eu in fiecare seara cu ochii inchisi...Daca alegeti sa fiti alaturi de noi, nu putem decat sa va multumim!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular