Asociația Liver Research Club (LIREC)

Asociația LIVER RESEARCH CLUB (LIREC) este o asociație non-guvernamentală (ONG) formată din persoane interesate de cercetare interdisciplinară în domeniul hepatologiei din Cluj-Napoca. Înființat informal în 2016 ca și un cerc științific, LIREC a devenit ONG în 2019 și reunește în prezent cadre didactice ale Universității de Medicină și Farmacie (UMF) “Iuliu Hațieganu” - Clinica Medicală III, medici specialiști și primari ai Institutului Regional de Gastroenterologie-Hepatologie “Prof. Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca (IRGH), doctoranzi, medici rezidenți și studenți mediciniști.

Dorind să promoveze excelența în cercetare și implicarea în comunitate, activitățile LIREC sunt orientate în trei mari direcții:
I. Formarea pentru cercetare
1. Organizarea anuală de workshopuri de scriere de granturi, data management, analiză statistică și prezentare științifică;
2. Coordonarea de lucrări de licență;
3. Coordonarea de lucrări de doctorat.
II. Derularea de proiecte de cercetare finanțate din surse publice sau private în următoarele domenii de interes:
1. Boala hepatică avansată (virală, alcoolică sau dismetabolică);
2. Diagnosticul neinvaziv în bolile hepatice;
3. Ciroza hepatică decompensată și complicațiile acesteia;
4. Hipertensiunea non-cirotică și bolile vasculare hepatice;
5. Carcinomul hepatocelular.
III. Organizarea de activități de voluntariat și campanii de promovare a sănătății:
1. Prevenția infecțiilor cu virusuri hepatitice în grupuri vulnerabile (comunități izolate, deținuți, consumatori de droguri intravenoase).
2. Promovarea consumului responsabil de alcool;

Asociația Liver Research Club reprezintă așadar avangarda cercetării multidisciplinare în România. Prin activitățile pe care le desfășurăm dorim să formăm cercetători cu valențe interdisciplinare, viitori lideri ai hepatologiei din România și din Europa.

Website:
www.lirec.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular