Asociatia "KINETO BEBE"

Ne implicam activ in primii ani de viata ai copiilor, oferind terapia motorie și cognitiva corecta, pentru a creste adulti sanatosi!
In trei Centre concepute pentru cei mici, derulam programe de recuperare pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 16 ani.
Intervenim prin kinetoterapie si terapie psihologica in diferite afectiuni: neurologice, ortopedice, sindroame genetice, prematuritate severa,intarziere motorie.
Copiii beneficiaza de terapii complexe de recuperare prin: kinetoterapie, terapia prematurului, terapie Schroth, terapie Vojta, terapie respiratorie, osteopatie pediatrica, stimulare orofaciala, ergoterapie, electroterapie, stimulare senzoriala, kinesiotaping si psihologie, logopedie, dezvoltare personala, terapia familiei -psihoterapie
Valorile noastre sunt: Responstabilitate, profesionalism, seriozitate, implicare, formare profesionala, empatie și…multa dragoste pentru cei mici!

Website:
www.kinetobebe.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular