Asociatia "KINETO BEBE"

Asociația KINETO BEBE crează programe integrate de recuperare neuro-motorie și lingvistică pentru copii cu vârste cuprinse între 0 luni și 16 ani. Avem 12 ani de experiență în recuperarea pediatrică.
În cele 3 Centre de Recuperare , aproximativ 150 de copii beneficiază de terapie zilnic, majoritatea cu vârsta de până la un an. Acești copii au fost diagnosticați cu probleme neurologice, ortopedice, prematuritate severă sau diverse sindroame genetice și au nevoie de terapie care să le permită să se autoservească și să ducă o viață autonomă.
Suntem implicați în multe proiecte sociale care au ca scop educarea pentru o viață sănătoasă, dar și pentru a ajuta diferite comunități.
Principalul program pe care dorim să-l susținem în 2022 este de a oferi in continuare Bursele de Terapie. Programul constă în ore de terapie gratuite pentru 40 de copii care au nevoie de sprijinul financiar al asociației în fiecare lună pentru a derula programul de recuperare motorie.

Website:
www.asociatia.kinetobebe.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular