Asociația IOTA

Asociația IOTA are ca scop implementarea de proiecte culturale. În anul 2020 a înființat Teatrul Improbabil, primul teatru sonor independent din România.

Cuvântul "improbabil" are o forță imensă, fiind atât de aproape de imposibil. Și totuși el nu indică o imposibilitate. Nu a fost imposibil ca o echipă de oameni tineri, din diverse domenii, să stea seara după job să organizeze un teatru sonor independent. Au făcut-o pentru că au crezut că trebuie să ne apropiem și mai mult unii de alții, mai ales acum.

Ne-am gândit că spectatorul modern are nevoie de un teatru personal. De aceea am creat Teatrul Improbabil.

Teatrul sonor este diferit de teatrul radiofonic. Teatrul radiofonic presupune, de cele mai multe ori, o transmisie radio pornind de la o piesă de teatru adaptată pentru mediul audio. Teatrul sonor are la bază un text scris special pentru a fi ascultat și dorește să fie în strânsă legătură cu spectatorul.

Te invităm să ne cunoști, iar dacă vrei să ne susții, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit.
Dacă ai nelămuriri, îți răspundem cu tot dragul.
Mulțumim,
Echipa Teatrului Improbabil
https://www.facebook.com/teatrul.improbabil/
https://www.instagram.com/teatrul.improbabil/
(Dacă ești din București ne putem ocupa noi de depunerea documentului, doar sună-ne).

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular