Asociatia Ioana o speranta o minune

Asociația Ioana Figan – Speranță și Minune se naște din durere. O durere transformată în convingerea că putem să îi ajutăm pe alții în durere. O infecție dobândită în spital, condițiile precare ale unei secții de ATI și o comunicare extrem de deficitară cu personalul medical au produs o rețetă fatală. Am pierdut o fiică, o prietenă, un suflet cald și iubitor. Tragedia prin care am trecut ne face să considerăm că suntem la un moment zero al sistemului de sănatate public din România, un moment în care lipsa de empatie și comunicare dintre personalul medical și familia pacienților aflați în stare critică pot curma vieți omenești. Vrem să schimbăm asta. Vrem să dăm o șansă reală la viață pacienților aflați la ATI și vrem să readucem iubirea, compasiunea și speranța în rândul celor care se luptă pentru viețile omenești.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular