Asociatia Invingem Autismul

Asociatia Învingem Autismul a fost înfiintata în anul 2009, cu scopul de a îmbunatăți viața persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului.
În anul 2012, asociația a deschis un Centru multidisciplinar dedicat educației copiilor cu autism, bazat în principal pe analiza comportamentală aplicată - Applied Behavior Analysis (ABA), care are recunoaștere internațională și cele mai bune rezultate în intervenția pentru copiii cu TSA.
Fiecare copil din Centrul Învingem Autismul are un program personalizat de intervenție, realizat în urma evaluării nevoilor sale individuale, pentru a se integra social și în școală. Obiectivele fiecărui program individual pun accent pe comunicarea funcțională, abilități de viață independentă și cunoștințe cognitive.
Centrul Învingem Autismul oferă: terapie unul la unu, fiecare copil lucrând cu propriul său terapeut, grupuri de socializare pentru copii și un program de pregătire pentru integrare în școli și grădinițe a acestora, activități recreative și de relaționare, atelier de dans și arte creative, cursuri de specializare pentru terapeuți și profesori, grupuri de suport pentru părinți.
Peste 80 de copii cu autism au făcut terapie în Centrul nostru, 16 merg la școală și la grădiniță, 160 de părinți au participat la grupurile suport, 500 de cadre didactice au fost instruite în cadrul cursurilor de specializare organizate de Asociație cu traineri străini și coordonatorii centrului.

Website:
www.invingemautismul.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular