Asociatia InspirAction

Pentru un ca un copil să ajungă un adult împlinit, este nevoie de îndrumare, ghidare, empatie, încurajare, dragoste, respect din partea celor mari.

Noi suntem o asociație care contribuie la schimbarea în bine a viitorului, plantând semințele unor valori frumoase în mințile și inimile tinerilor, părinților și profesorilor. Susținem copiii, adolescenții din România să devină conștienți de ei înșiși, îi ajutăm să-și dezvolte abilități de viață astfel încât să devină adulți încrezători, echilibrați, independenți financiar, implicați în comunitate.
Până acum am dezvoltat peste 20 de proiecte care au ajuns la peste 10.000 de adolescenți si 400 de profesori din 41 județe în urma cărora stima de sine a participanților a crescut în medie cu 20%.

De 4 ani de zile, pentru copii, adolescenți, dascăli, am contribuit la:
Ø Creșterea stimei de sine
Ø Orientarea vocațională
Ø Susținerea în a lua examenele, precum BAC-ul
Ø Dezvoltarea abilităților socio-emoționale
Ø Învățarea în a-și planifica eficient timpul
Ø Dezvoltarea unor relații mai armonioase cu cei din jur
Ø Facilitarea diminuarii nivelul de bullying în școli
Ø Diminuarea dependențelor precum consumul de social media
Ø Susținerea implementării de obiceiuri sănătoase, precum consumul de alimente sănătoase
Ø Îndrumarea profesorilor să predea interactiv


Echipa de specialiști (traineri, psihologi, consilieri vocaționali) alături de ambasadori și mentori oferă sprijin copiilor, adolescenților, dascălilor și părinților pentru a determina îmbunătățiri sustenabile în viețile lor.

https://www.inspiraction.ro
https://bit.ly/CrestemDigital


Website:
inspiraction.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular