Asociatia Initiative Sociale

Asociatia “Initiative Sociale” (AIS) este o organizatie non-guvernamentala creata in luna iulie 2012 din dorinta membrilor fondatori de a produce o schimbare, de a motiva tinerii sa preia initiativa si sa contribuie la dezvoltarea societatii civile. Misiunea acestei asociatii de tineret este de a promova si implementa programe de educatie nonformala in randul tinerilor. Membrii asociatiei “Initiative Sociale” provin din medii academice diferite si, de asemenea au o vasta experienta indomeniul proiectelor de tineret; experienta fiind acumulata prin activarea in diferite organizatii de tineret de pe teritoriul Romaniei. Obiectivele si misiunea noastra sunt de a crea si implementa schimburi de tineret, programe de promovare a parteneriatelor europene in randul tinerilor, de promovare a standardelor si practicilor europene, si de a organiza diversetipuri de evenimente (seminarii, conferinte, mese rotunde, scoli de vara) pentru promovarea initiativelor sociale printretineri, de a crea si de a dezvolta diferite programe privind orientarea si consilierea profesionala. De asemenea, ne propunem sa implementam activitati care pot genera venituri si locuri de munca pentru tineri, proiecte de dezvoltare comunitara, in special pentru dezvoltarea comunitatilor rurale. Organizatia aplicanta promoveaza conceptul de economie sociala si antreprenoriat social si poate oferi sprijin si asistenta tehnica pentru tinerii care doresc sa inceapa o afacere (START-UP), sprijinind in special initiativele pentru afaceri sociale.In alta ordine de idei, ne dorim sa: - cream si sa implementam proiecte pentru democratie printre tineri, - desfasuram activitati pentru a dezvolta societatea civila in randul tinerilor, - promovam conceptul de cetatenie europeana activa. Un alt obiectiv al asociatiei “Initiative Sociale” este acela de a implementa proiecte pentru dezvoltarea initiativelor sociale si cresterea gradului de constientizare in randul tinerilor prin crearea de parteneriate cu alte ONG-uri, companii private si institutii publice.

Website:
www.initiative-sociale.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular