ASOCIAȚIA INIȚIATIVA MELIORA - INIȚIATIVA PENTRU MAI BINE

Asociația MELIORA - Inițiativa Pentru Mai Bine are misiunea de inițiere, promovare și implementare a proiectelor de mică și mare anvergură atât local in judetul Timis, cat si national, precum:
Organizarea și desfășurarea unor activități culturale, sportive...
Organizarea de sesiuni, training, programe de pregătire, cursuri, seminarii, pentru promovarea excelenței în educație, cultură, știință, sănătate, economie, administrație publică sau privată..
Sensibilizarea opiniei publice prin conferințe, dezbateri, publice pe spectre ce vizează apărarea și promovarea interesului public, sănătatea, educația și formarea profesională a tinerilor;
Stimularea cetățenilor în vederea implicării proactive în procesul decizional existent la nivelul autorităților administrației publice..
În realizarea scopului său, asociația promovează unitatea comunității si cooperarea cu autoritățile publice în vederea dezvoltării și creșterii nivelului de bunăstare a comunității.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular