Asociația INIMIOARE FERICITE

Asociația INIMIOARE FERICITE a fost înființată în martie 2015 după o lungă perioadă de voluntariat și este furnizor de servicii sociale în domeniile:
1.)Asistență comunitară, cu preponderență categoriile de copii si tineri proveniți din familii mono si biparentale cu venituri modeste, și
2.) Îngrijire vârstnici la domiciliu.
Aria noastră de activitate se află în 7 sate din județele Sălaj, Satu Mare și Cluj și derulăm atât programe caritabile (pachete cu alimente, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte de uz casnic etc) , cât și programe educaționale (ateliere de creație, consiliere vocatională, sprijin la teme, burse școlare, excursii, tabere etc).
Cel mai important proiect în prezent este utilarea clădirii ce are ca destinație organizarea întâlnirilor de copii si tineret.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular