Asociația Inimi de Gorjeni

Asociația Inimi de Gorjeni este o organizație nonprofit care militează pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate socio-economic si are drept scop îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate socio-economic, atragerea atenției opiniei publice asupra problemelor semenilor lor și încurajarea colaborării între sectorul instituțional public și societatea civilă. Asociația inițiază programe pentru copil și familie și activități în domeniul protecției copilului precum și strângerea de fonduri destinate protecției copiilor și familiilor aflate în dificultate.Printre acțiunile derulate de către Asociație se număra: sprijinea familiilor cu multi copii, reconstrucția de case, achitarea de taxe școlare pentru studenții și elevii proveniți din sistemul de protecție al DGASPC Gorj, acordarea de sprijin financiar în vederea efectuării unor tratamente în străinătate, sprijinirea a sute de copiii proveniți din familiile nevoiașe cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, Paste etc.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular