Asociația Ilustratori de creativitate

Creative projects unit este un mediu colaborativ de învățare, un spațiu de experimentare și de exprimare creativă (un makerspace), unde atât copiii cât și adulții se pot întâlni în jurul pasiunii de a crea. În acest spațiu vom facilita explorarea de științe, arte și tehnologii, colaborarea, crearea, construirea și descoperirea prin intermediul unor cursuri tehnice, ateliere tehnice și creative, utilizarea de kit-uri educative interactive, expoziții de lucrări, târguri de inventică.
Noi suntem o echipă care crede în potențialul copiilor de a imagina soluții și dorim ca acest spațiu să adune, să pună la un loc bucățele din lumea copilăriei noastre: o lume cu străbunici croitori, bunici tâmplari si electricieni, unchi mecanici în timpul lor liber, verișori pasionați de chimie, prieteni pasionați de robotică și programare, părinți pasionați de fizică, matematică și pictură, verișoare pasionate de științe naturale, copii pasionați de construcții și aeromodelism ca apoi să le dea viață și astfel să ajute copiii să își găsească și să își dezvolte pasiunea.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular