Asociatia Home of Strings

Îți mulțumim pentru încredere! Te invităm să ne susții pentru a duce proiectele asociației mai departe.

Permiteţi-mi să mă prezint. Numele meu este Voicu Niculae, preşedintele asociaţiei Home of Strings.
Misiunea noastră este să dezvoltăm și să lansăm următoarea generație de profesioniști de operă, îmbogățind viitorul operei române.
Asociația Home of Strings a fost fondată în 2014 pentru a oferi repetiții profesionale și oportunități de performanță pentru cântăreți, muzicieni care se află în pragul carierei lor.
Ceea ce este minunat, nu există nici o limită de vârstă pentru solicitanți. Aici este locul pentru începutul vieții lor în operă. Rolul nostru este să fim cea mai importantă companie de operă de formare, apoi vom lansa participanții noștri pe scenele mondiale.

https://www.facebook.com/Home-of-Strings-639129372881945/

Website:
homeofstrings.blogspot.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular