Asociatia HIP-TEP Aiud

HIP TEP este o asociatie non-guvernamentalã, înfiintatã în decembrie 2009 si implicã crearea unui cadru care sã asigure conditiile restabilirii si mentinerii sãnãtãtii persoanelor bolnave sau cu handicap, prin folosirea unor metode medico-terapeutice speciale de cãlãrie terapeuticã, precum si a dezvoltãrii si perfectionãrii profesiei de terapeut. Principalul scop pentru care a fost înfiintatã aceastã asociatie îl reprezintã ajutorarea copiilor cu nevoi speciale, încurajarea copiilor pentru a se integra si învata, compensarea aptitudinilor deficitare, cresterea gradului de independentã si de socializare, diminuarea lipsei de încredere, diminuarea excluziunii sociale a persoanelor cu dizabilitãti. Informarea, consilierea si pregãtirea membrilor familiilor pentru începerea si continuarea terapiei de recuperare, implicarea copiilor în actiuni ecologice, stabilirea unor relatii speciale si de respect reciproc cu asociatii, fundatii, confederatii de profil din tarã si strãinãtate.

Website:
hiptep.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular