Asociatia Hercules

Misiune
Sa combatem saracia si problemele sociale ale comunitatii in care activam, incurajand educatia copiilor si oferind tinerelor generatii sansa de a-si largi orizontul de cunoastere si experienta.

Viziune
O lume in care tinerii defavorizati din comunitati rurale reusesc sa invinga saracia mostenita de la parinti datorita educatiei si a sansei la o copilarie normala pe care au primit-o.

Credinte si valori
Credem ca saracia mostenita din generatie in generatie poate fi combatuta prin educatie, prin incurajarea dezvoltarii potentialului fiecarui copil si prin expunerea celor mici la cat mai multe exemple si experiente pozitive de viata.
Credem in potentialul fiecarui copil, indiferent de situatia sociala si economica a familiei de provenienta.
Credem ca fiecare copil ajutat sa creasca frumos si sa devina un adult responsabil este un castig pentru intreaga societate, pentru noi toti.
Valoriile in care credem: responsabilitate fata de viitor si fata de comunitate; onestitate, bun simt, solidaritate, perseverenta, tenacitate in depasirea obstacolelor, generozitate, implicare, recunostinta.

Website:
www.asociatiahercules.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular