Asociatia Help Autism

Redirecționează GRATUIT 3,5% din impozitul pe venit!

Din acest an, facilitatea fiscală de redirecționare gratuită a 2% din impozitul pe venit a devenit 3,5% pentru organizațiile licențiate, cu servicii sociale acreditate.

Asociația Help Autism este furnizor de servicii sociale acreditat, cu 3 servicii licențiate.

Împreună, cu 2% am reușit să rescriem până acum sute de povești. Tot împreună am schimbat și viața Alexiei și a lui Edi, micuții care ne-au ajutat în urmă cu câțiva ani să spunem povestea copiilor speciali care au nevoie de sprijin.

Astăzi, Alexia și Edi merg la o școală de masă, comunică, se bucură și au lăsat în urmă anii în care societatea le dădea atât de puține șanse de a deveni copii integrați.

Un formular 230 completat înseamnă 2 ore de terapie, iar cu fiecare oră, un copil cu autism ajunge puțin mai aproape de recuperare.

Website:
www.helpautism.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular