Asociatia Help Autism

Izolarea trebuie să ia sfârșit și pentru copiii cu autism!

Cosmin (3120 de zile de izolare), Eric (1170 de zile de izolare), Andrei (3240 de zile de izolare), ei și familiilor lor trăiesc de ani de zile în izolare.

Acum că știm cu toții ce înseamnă să trăiești în izolare, îi înțelegem un pic mai bine pe cei care trăiesc așa de când se știu. Copiii cu autism și familiilor lor trăiesc izolarea zi de zi, este izolarea socială, financiară și psihologică în care ajunge familia din prima zi de diagnostic.

Copiii cu autism înțeleg lumea altfel, ei învață diferit și au nevoie de terapie zilnică, pe o perioadă mai scurtă - pentru cei mai puțin afectați, până la sprijin pe viață - pentru cei care nu ajung să fie autonomi.

Redirecționează 3,5% pentru miile de ore de terapie care pot transforma încă un an al izolării într-un an de recuperare!

Un formular 230 completat înseamnă 2 ore de terapie, iar cu fiecare oră, un copil cu autism ajunge puțin mai aproape de a fi parte reală din comunitate.

Află povestea lor: https://youtu.be/0ucltkWklfI
Află mai multe despre ce face Help Autism cu cei 3,5% din impozitul tau pe venit aici: https://www.helpautism.ro/doneaza/redirectioneaza

Website:
www.helpautism.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular