Asociatia HEARTH

Asociația HEARTH și-a asumat ca misiune sprijinirea tinerilor artiști și a adolescenților în procesul lor creativ, prin intermediul activităților de mentorat și prin crearea unui spațiu fizic în care atât artiștii aflați la început de drum în cariera cât și adolescenții care vor să experimenteze concepte creative să beneficieze de sprijinul unei comunități de oameni like-minded și de resursele minimale necesare pentru a-și pune în practică proiectele creative. Astfel, asociația HEARTH devine un liant între artiști și societate.

Viziunea noastră este să creăm o platformă de exprimare creativă dedicată atât artiștilor aflați la început de drum cât și tinerilor care doresc să își dezvolte abilitățile creative - platformă care, în timp, să devină un vector de propagare a culturii în comunitățile cu acces limitat la cultură, să inspire viitoarelor generații încredere în abilitățile lor artistice și să le ofere acestora resursele necesare pentru cultivarea pasiunilor creative.

Asociația HEARTH este un ONG înființat în 2017, care își are sediul în casa regretatei scriitoare Silvia Kerim. În acest spațiu - care a fost și continuă să fie o sursă de inspirație pentru toate proiectele noastre, dată fiind admirația pe care grupul fondator o are pentru moștenirea culturală a Silviei Kerim - HEARTH a desfășurat peste 80 de evenimente dedicate studenților și tinerilor artiști aflați la început de drum.

Website:
asociatiahearth.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular