Asociația Headsome Communication

Headsome Communication este prima agenţie de comunicare din România dedicată proiectelor de promovare a lecturii. Sîntem bucuroase să colaborăm, deopotrivă, cu autori şi instituţii care înţeleg să pună preţ pe consultanţa în comunicare.

Frankfurter Buchmesse, Leipziger Buchmesse, Traduki, Ambasada Statelor Unite în România, Ambasada Israelului în România, Ambasada Suediei în România, British Council, Goethe-Institut, Centrul Ceh, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti, Colegiul Noua Europă, Universitatea din Bucureşti, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Compania de Librării Bucureşti, Muzeul Naţional al Literaturii Române, EUNIC, Asociația Editorilor din România, Editura ARTHUR, Editura Gama se află pe lista instituţiilor pentru care Headsome Communication a imaginat campanii de comunicare de-a lungul celor cinci ani de la lansarea agenţiei.

Ne dorim să devenim un reper în PR-ul cultural din România şi un sprijin pentru profesioniştii pieţei de carte autohtone.

Website:
www.headsome.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular