Asociatia Hai cu Bine

Bună! Asociația Hai cu Bine s-a născut din dorința de a schimba ceva în lumea în care trăim. Credem că binele poate fi molipsitor și vrem să molipsim câți mai mulți oameni convingându-i să ni se alăture. Știm că nu este ușor, dar cu cât suntem mai mulți cei care credem în BINE, cu atât avem șanse mai mari de reușită.Prima inițiativă a asociației de a schimba ceva, este proiectul Hai la Carte, proiect prin care încercăm să promovăm cititul cărților bune. Noi credem că fiecare fragment dintr-o carte citită de o persoană, este o tentație pentru acea persoană de a citi acea carte. Pare ceva mic, dar noi credem că e un prim pas important.Dacă ai o carte pe care ai citit-o și vrei să o împărtășești cu noi intră în grupul de facebook #hailacarteVrei să te implici în proiect? Trimite-ne un mail la adresa haicubine@haicubine și noi te vom contacta să îți povestim despre planurile noastre și cum poți să ne ajuți. Mulțumim!

Website:
www.haicubine.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular