Asociația Hai cu Bicla

HaicuBicla este felul prin care am ales să nu uităm bicicleta. Să o dăm mai departe ca stare de spirit, ca mijloc de evadare, alternativă la transport, sau toate la un loc.

Adunăm, unul după altul, kilometri parcuși de tine pe bicicletă. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine.
Bine pentru tine. Bine și pentru comunitate: un argument în plus pe masa autorităților locale, autorități care ne refuză în mod nejustificat dreptul de a pedala în condiții de siguranță.

De-a lungul anilor, ne-am implicat și am organizat evenimente, concursuri, acțiuni, și campanii sociale, de educare sau aventură. Printre cele mai cunoscute ar fi: instalarea în București de stații autonome de reparat biciclete, Road Grand PINK - primul concurs de ciclism feminin din România, marșul anual de conștientizare a pericolului melanomului, Conferințele Sfântul Pedalie, Cardul Biciclistului, ocolirea lacului Herăstrău în condiții de siguranță pentru toți cetățenii, poziționarea corectă a gurilor de scurgere ale canalelor.

Website:
www.haicubicla.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular