Asociatia Gutenberg- Organizatia studentilor vorbitori de limba germana

Gutenberg este singura organizaţie studenţească vorbitoare de limba germană din România. A fost înfiinţată în 2009. Suntem studenţi care venim din toată România şi care studiem în Cluj. Dorim să creăm o comunitate de studenţi, dar şi de tineri pentru a promova limba şi cultura germană. Prin această organizaţie vrem să corectăm unele probleme sesizate, cum ar fi lipsa unor evenimente şi proiecte în limba germană pentru tineri sau puţinele oferte pentru studenţi de a-şi dezvolta cunoştinţele de limbă şi în afara studiului.
Pe termen lung, ne propunem să extindem reţeaua tinerilor vorbitori de germană pe plan european şi să sprijim iniţiativele studenţeşti şi de tineret. Ne dorim să le oferim elevilor vorbitori de limba germană din România şansa de a organiza, în propriile oraşe, proiecte în limba germană sub numele Gutenberg.

Website:
gutenberg.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular