Asociatia Grow and Know

Misiunea Grow and Know: Sa oferim tuturor copiilor din mediul rural sansa de a-si atinge potentialul prin accesul la o educatie moderna, bazata pe nevoile de dezvoltare ale fiecarui copil.In gradinitele si scolile din mediul rural exista o lipsa acuta a materialelor didactice de buna calitate, uneori si o lipsa de informare si instruire a personalului didactic care sa ajute copiii sa isi stimuleze creativitatea, individualitatea si spiritul independent. Aceste lipsuri ii priveaza pe copii de ce este mai important pentru a creste armonios, a avea incredere in ei si in potentialul lor urias.Viziunea noastra este de a creea mediul in care fiecare copil va fi sprijinit sa creasca un adult independent, conectat cu oamenii din jurul lui si cu mediul din care face parte, cu respect pentru natura si tot ce il inconjoara!

Website:
www.growandknow.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular