Asociatia Green Revolution

Suntem Asociația Green Revolution, prima organizație non guvernamentală de ecologie urbană din Romania, care a apărut acum 10 ani, și milităm pentru orașe mai curate și mai sănătoase!
Noi avem credința că fiecare locuitor din România trebuie să se bucure de un mediu curat și mai credem că în orașele din România trebuie să funcționeze permanent un dialog și o colaborare între autorități, comunitățile locale și sectorul
privat în sprijinul dezvoltării durabile a mediului urban.

Suntem conștienți că schimbarea se produce în timp și are nevoie de un efort susținut din partea noastră, ca să putem construi împreună viitorul.

Dezvoltăm proiecte în domeniul transportului alternativ, proiecte de educație și conștientizare, dar și de lobby și advocacy.

Website:
www.greenrevolution.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular