Pentru demnitate - Asociația Global Dignity

Tu ai știut că ai dreptul să devii TU. Și ai reușit.
Poate că ai avut un profesor care ți-a deschis ochii.
Poate că ai găsit într-o carte idei care ți-au schimbat percepția despre lume.
Poate că ai întâlnit oameni care te-au pus la pământ. Și pe alții care te-au ajutat să te ridici. Sau ai reușit de unul singur.
Poate că te-a inspirat povestea cuiva care și-a depășit limitele.
Poate că ai avut o singură persoană care ți-a dat încredere în tine și ți-a fost de ajuns.
Poate că ai avut norocul să primești susținere necondițonată din partea familiei.

Nu ar fi extraordinar să contribui ca și alți copii să aibă aceste șanse?

Noi mergem în școli și le vorbim copiilor despre demnitate. Despre potențialul devenirii lor Astăzi. Acum.
Dacă crezi că e și “treaba ta” să pui umărul ca lumea noastră să arate altfel, atunci e rândul tău să faci ceva pentru asta.

Poți veni alături de noi în școli sau poți să direcționezi 2% din impozitul pe venit către Global Dignity și să susții astfel șansa unor copii să devină cea mai bună versiune a lor.

Află mai multe despre ceea ce facem și aici: www.facebook.com/asociatiaglobaldignity

Website:
www.globaldignity.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular