Asociatia Ginger Group

Înființată în 2009, asociația Ginger Group a contribuit în mod constant la dezvoltarea sectorului cultural și artistic din România.

Ginger Group a implementat și coordonat proiecte de muzică, teatru și film, a organizat evenimente și a dezvoltat proiecte pentru stabilirea de relații de cooperare cu organizații și personalități culturale din țară și din afara acesteia, a inițiat programe care susțin creatorii de opere de artă și a ajutat la promovarea artiștilor în vederea unei mai bune vizibilități pe plan local și internațional.În zece ani de activitate Asociația Ginger Group a organizat peste 300 de evenimente, a lucrat cu peste 125 de artiști și a dezvoltat parteneriate atât cu instituții private cât și cu instituții de stat. Ginger Group a obținut finanțări de la Ministerul Culturii, AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Institutul Cultural Român, Institutul Francez, British Council, Centrul Ceh, Institutul Polonez, Fundația Cărturești, Orange, Grolsch, Heineken, RedBull, Pepsi, Procter & Gamble.

Website:
www.blackrhinomusic.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular